Ansökningstider

Don’t panic – det finns platser kvar

 

I slutet på terminen händer allt. Det är utställningar, skolresor och antagning till nästa skolår. I år har vi haft en hel del sökande som har sökt till flera skolor och tackat nej till oss. Det är sådant som händer vissa år och jag är inte ledsen för det. Det betyder att vi kanske kan göra skillnad för dig, om du först nu börjar fundera på vad du ska göra till hösten.

Om du vill ha ett år med teckning, målning och form och få alla de grunder du behöver för att kunna skapa en portfolie för att kunna söka vidare till högre utbildning så har vi plats för dig. Vi har till och med plats i ateljen! Är något av de här borden ditt? Sökt då på skolans webbplats http://bit.ly/bildokonst så hör jag av mig när jag är tillbaka från semestern i slutet på juli.

Vi intervjuar alla som söker så att du kan ställa alla frågor du vill och se hur skolan ser ut. Om du har svårt att komma till skolan så tar vi det på telefon. I morgon har jag min sista intervju innan semestern. Jag hoppas att vi ses i slutet på juli – du är välkommen!

Sök innan 30 juni!

Ha annars en skön sommar med sol och bad och mycket färg!

/Brita Wanngård

Brita Wanngård
Kursansvarig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *