Dags att söka till Bild&Konstlinjen!

Nu är vi i startgroparna på att sätta igång med antagningen till Bild&Konstlinjen. Du har väl skickat in din ansökan?

I år har vi en grundutbildning där du får undersöka olika sätt att gestalta människor och dessutom se hur du kan få dem att ta plats i en miljö; ensamma eller tillsammans med andra. Medan du gör detta lär du dig mer om material och tekniker, färglära, anatomi, perspektivlära, form och komposition; kunskap som du kommer ha god nytta av om du vill studera vidare.

Har du redan grunderna med dig så kan du ha mer fokus på det där underbara som kallas för kreativitet och uttryck.

Vågar du ta steget till ett mer kreativt liv? Ansök till grundkursen här. 

Bild&konstlinjen på nätet

Om du letar efter en möjlighet att studera Bild&Konstslinjen på distans och halvtid med handledning från lärare under veckorna så kan du söka Bild&Konstlinjen på nätet. Då studerar du tre dagar i veckan (50%) och har dina klasskamrater på ett klicks avstånd. Vi träffas sex gånger  under året och det gäller att du inte är rädd för varken Google Drive eller Office365 eftersom det är plattformar vi använder. Ansök till distanskursen här.

Bild&konstlinjens projektår

Har du kommit så långt att du nu vill lägga ner tid på att ta nästa steg som konstnär? Då kanske projektåret kan vara något för dig. Även det går på  halvtid och distans så att du skulle kunna jobba samtidigt som du pluggar.

Under projektåret driver du ditt eget konstprojekt från ax till limpa med hjälp av lärarna på skolan. Vi träffas  på skolan sex gånger om året för inspirations- och kreativitetsträffar. Handledningen sker oftast på distans om du inte bor i närheten. För att ansöka lämnar du in en projektbeskrivning med ditt personliga brev. Läs mer på vår webbplats om detta.

Hoppas du hittar din väg bland våra utbildningar – nu skicka in en ansökan!

Vänliga hälsningar
Brita Wanngård

Brita Wanngård
Kursansvarig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *