Möt Bild- och konst distanskursen här på bloggen!

Äntligen är det vårterminsstart! Nu är distansgruppen i Bild och Konst i full fart igen. Under höstterminen lades en ny uppgift ut med två veckors intervall. Uppgifterna har tagit upp olika perspektiv på konst och vi har provat på olika tekniker och material.

Vivi och deltagare på distanskursen

Samtal i ateljen

Årets första uppgiften har deltagarna nu fått av mig, Vivi som jag kallas för, lärare på Bild och Konst distans. Den kommer pågå i tre veckor med oljemåleri. Därefter börjar det egna projektarbetet. Detta startar vi upp i samband med nästa helgträff som kommer äga rum här på skolan fredagen den 26:e och lördagen den 27:e januari. Dessa dagar använder vi till att fortsätta utveckla oss i olika material och workshops tillsammans. Helgträffar har vi en gång varann månad ungefär.

Från och med vecka 4 kommer ni här på bloggen kunna få en inblick i våra distansdeltagares resa under denna kurs. Här kommer de välja ut något de vill visa upp och berätta om från deras tid på kursen så här långt.

Bilder från en närträff när deltagarna målade modell i ateljén.

Välkomna att inspireras av alla våra fantastiska kreativa deltagare!

/Vivi

Violeta Talevska, Lärare i Bild ovh Konst Distans samt i Färg och Form på Allmän kurs.

Om Brita Wanngård

Jag är bildlärare på Löftadalens Folkhögskola. Mitt jobb är att undervisa på Bild- och Konstlinjens Distanskurs i första hand.
Det här inlägget postades i Bild- och konstlinjen, Kursinnehåll, Löftadalens folkhögskola och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *